Assioma wattpedaler

Assioma: Den eneste kraftmåleren med...
Plug & Play-installasjon, dual Bluetooth/ANT+ -kommunikasjon, datakonsistens, automatisk temperaturkompensasjon ... disse er må-ha-funksjoner for en pedalbasert effektmåler, men det er mye mer som virkelig gjør Favero Assioma spesiell. 

Lett og rimelig vedlikehold
Assiomans pedalkropp har ingen elektronikk i den. Faktisk er alle elektroniske komponenter plassert i et trygt og beskyttet område rundt pedalakselen. Denne funksjonen gjør Assioma pedalkroppen enkel å demontere og, hvis nødvendig, kan du utføre vedlikeholdet selv; lagersmøring og utskifting inkludert.

100% vanntett
Garanti for at perdalen er 100% vanntett er avgjørende for en presis wattperdal. Løsningen vi har implementert er å eliminere enhver åpning på utsiden (f.eks. Batterirom, USB-porter, ladespor osv.) Inne i Favero Assioma er det bokstavelig talt ingen plass igjen for vann eller fuktighet.

Assioma wattmåler

Innebygget batteri: for pålitelig ladestyring
Så, hva om strømmåleren din dør helt plutselig midt i et løp/trening? Med Assioma vil det ikke være tilfelle. Selv om enheter som bruker utskiftbare batterier, vanligvis gir omtrentlige indikasjoner på batteriets levetid, kan Assioms oppladbare batteri gi syklisten en konstant overvåking av ladningsnivået gjennom Favero Assioma App.

Laveste vekt og stack: for optimalt tråkk
Assioma er den letteste pedalbaserte wattmåleren noensinne laget. Husk at å ha en lav vekt er viktigere for en pedal enn for andre sykkeldeler fordi enhver endring i fart i pedalen betyr tap av energi. Assioma har også den beste stack-høyden på alle effektmålerpedaler der ute: 10,5 mm. Noen pedalprodusenter sier at jo nærmere foten er til spindelen, desto kraftigere overføres kraften til krank-armen. I tillegg sier mange syklister at en mindre stack-høyde gir en jevnere og mer naturlig tråkkbevegelse.

IAV POWER: ± 1% nøyaktighet, selv med elliptisk kjedering
Mange effektmålere beregner effekt ved å bruke gjennomsnittlig vinkelhastighet (gjennomsnitt) per rotasjon i stedet for den øyeblikkelige vinkelhastigheten (ekte) verdi: dette kan innføre en ekstra feil, opptil 4,5%. Assioma, takket være det eksklusive IAV Power-systemet og et integrert gyroskop, måler den faktiske øyeblikkelige vinkelhastigheten for å sikre samme ± 1% grad av nøyaktighet selv med ovale krankdrev.